14 March 2010

aksi haziq makan aiskrim

hari tu xingat pulak hari ape adelah papa si haziq ni beli aiskrim dua.satu tuk haziq and satu tuk hazeera mamanya.pulak tu ade kamera kat tgn si bapa.ape lagi terus amik gmbar terus menerus maklumla canon 8.0mp yang bukan DSLR tu leh amik sampai 10k gambar katekan.huh tp nikon mama yang beli pakai duit jpa masih tough tau.huhu.ni la aksi2 si aktif tu..

~mula2 dapat aiskrim mestila lap kalo tertumpah,yela baru dapat~



~mak oi 1 minit lepas tu terus jadi belacan,anak sape ni~



~malas la tgk camera sibuk tuk bapak aku ni nk amik gambar future model.huhuu~



~wow bestnye sudu ni leh attach kat mulut tanpa pegang pakai tgn laaa...~

emm..semasa haziq makan aiskrim ni,maknye jugak makan.ayahnye photographer.adiknya pulak tido.pas siap mkn aiskrim botol tetap nak..


~hazeera : ooo abang nak skit aiskrim yang abang makan td...
haziq : ala dik dah abesla sape suh tido mase papa balik kedai td~

sekian sahaja entry hari ni..
buhbye..

3 comments:

Kancilbiru said...

sedap sangat la dia makan tu...tapi baik betol la dia lap kan yang tumpah...

zailamohamad said...

samalah, anak zaila pon nama haziq juga;)

mrs adam said...

kancilbiru,
mama haziq memang ajar die lap kalo tertumpahkan sumthing

zailamohamad,
owh ye ke nama haziq jugak..:)

Related Posts with Thumbnails

Photobook