17 March 2010

guardian make over 2010

hye everybody..semalam dapat email pasal Guardian Make Over ni,

Happening at One Utama Shopping Centre
Ground Floor, Centre Court (Old Wing)
on 3 & 4 April 2010 from 11am - 9pm

tahun lepas guardian ade buat gak make over macam ni bulan april jugak.tempat yg iaitu di Old Wing OU.aku yang gedik ni nak jugak pergi,ala bukan apa sesaje isi mase ujung minggu.tiketnye rm10 je.kan ke murah tu.tapi kena beli barang rm30 kat guardian pas tu dapat beli tiket make over rm10.diorang make up kan kita pas tu amik gambar pas tu bg goodie bag.banyak gak barang2 dalam goodie bag ni.dan tahun ni...aku rase nak g jugak la..huhu..gedik ke aku?huhu
: :
: :
: :
ni gambar guardian make over tahun lepas

~haziq tertidur tunggu mamanya make over~


~diorang ni pelajar amik jurusan make up2 la~
~pakai barangan Maybelline~


~en.suami photogapher tak rasmi cum babysitter aku.huhu~

mase aku g ni,aku datang awal2,maklumlah nak jadi orang 1st.hehe.ada dalam 20 meja solek kat situ.kalo tak pakai tudung diorang buat rambut sekali...tapi orang melayu bertudung cam aku tak ramai pun..huhu..ah pedulik ape yg penting aku bayo tiket dapat masuk.Before makeover tu jugak DJ ade bg kuiz pas tu mase die tanya aku soklan aku dapat jawab...dan dapatla voucher guardian rm 20 jer.huhu.

dan inilah pic yg di snap oleh photographer kat sana tu.tp kena tgu 1 jam gambar siap.sementara tunggu pergi la window shopping kat OU yang besar gedabak tu.


~ni gambar aku scan~

ok.tu je la cerita ceriti aku kali ni.sape2 nk g pegila...3 dan 4 april ni.tapi dinasihatkan pergi awal coz teramat ramai orang.takut lama tgu turn je.

nota kecil:boleh ke ibu kepada 2 anak pergi?huhu

2 comments:

muzai said...

selama n just silent reader je..sekali tgk pic ni..sungguh x kusangha.rafidah rupanye..selamat bertemu kembali..hmm i add u blog in my list k..tata

mrs adam said...

hohoho.alamak muzai kite pun silent reader blog muzai...hehe..ok kite pun add your blog

Related Posts with Thumbnails

Photobook