12 October 2010

:...Beautiful Blogger Award...:

Mendapat award dari kawan sekolah rendah muzai.sebenarnya dulu dah dapat dari fashya.tapi tak pe,kita buat lagi.lalalala










1. Thank the person who gave you the award and the link of the person.
Terima kasih daun keladi kepada muzai

2. Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome
semua blog di blog list saya saya suka!

3. Tell 7 things about yourself...
  i.seorang yang perfectionist
  ii.sangat terpengaruh dengan segala jenis iklan.padahal iklan adalah penipu,huhu
  iii.dalam proses menguruskan badan.lagi 4kg nak turunkan
  iv.sekarang macam suka sangat minum nescafe.hari2 mahu.huhu,macam mana ni
  v.suka beli baju anak2,baju sendiri tak beli pulak
  vi.suka orang ikut kate dia je.hahaha
  vii.bukak facebook sebab nak main farmville

sekian,



nota kaki:kan saya dah kate layan semua tag.huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook