14 October 2010

:...anak bapak...:

hello blog,
selamat pagi.lalalala
tiada idea untuk tulis tajuk entry ape
sebenarnya hari ni nak letak gambar encik adam kecik2 dan gambar haziq
ni gambar dia masa tadika kot,scan semalam
men'testing' printer baru yang ada scan n copy sekali
aceceh kecoh je baru beli printer
atee..encik adam malas nak jadi despatch or offfice boy bila aku suh dia print kat kedai
emm adil la kan dia despatch,aku tea lady.huhu
yela printer lama ada,tapi dia salah refill ink terus tak boleh print
emm printer Lexmark lama tu ok lagi,cuma ink mahal skit,n susah nak manage
so selamat tinggal Lexmark.huhu.daku dah ada Epson 3 in one.lalalala
bagi adik aku or hantar balik kampung la Lexmark tu

~sama tak encik adam n haziq~

ish bila tengok muka laki aku ni betul2 macam india daa..huhu
jangan marah eh bang..emm memang laki aku bukan melayu pun.hehehe
gambar haziq n bapanya macam tak sama je..yang sama cuma telinga capang.haha
jangan marah(kali ke2)
eleh kalau nak marah jual.huhuhu
oklah entry tiada cerita apa2,cuma nak letak gambar scan je.huhu
emm..pas ni boleh scan-menyecan.lalala
sekian cerita pagi saya,


nota kaki:thank you encik adam belikan Epson n Kaspersky

2 comments:

Intan Inn said...

wahhh sangatlah samamuka papa n haziq kan

mrs adam said...

emm sama ke..telinga capang tu sama kot.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook