23 October 2010

:...Cres Wellness @ USJ Taipan...:

hello blog,
selamat hari sabtu semuaaaa
kejap je masa berlalu..
adoi..
hari selasa lepas g cres wellness kat usj taipan
atee..sangat jakun g usj taipan
tak pernah pergi maa..huhu
tapi tak amik gambar banyak pun
emm...cres ni biasa2 je kalau berbanding New York skin solution or MTM skincare kat the gardens tu
kalau NY skin solution n MTM diorang ada test2 kat kulit,scan kat computer
tapi cres ni xde...huhu..
tapi cres ni best,customer services tip top la..
sebelah cres tu ada bizzybody slimming expert
emm..mcm nk pergi la minggu depan..emm...agak2 encik adam setuju tak nk jaga anak2 kecil beliau...huhuhu
ok berbalik cite cres tu,facial diorang ni ade kelainan berbanding NY or MTM iaitu dia ada massage sekali
dia urut muka sampai ke bahu kita,wah best wei masa dia urut kat muka tu.huhu
diorang kate dalam sejam,tapi masuk kul 2 suku,isi2 borang dll,keluar kul 4 jugak
diorang pakai produk Cellnique


~sikit je gambar~

~cam lawa je lampu tu~

cres ni tak ramai customer melayu
sekarang ni diorang tengah promote cari customer melayu la
kat cres ni ada spa dan slimming treatment sekali
emm..owh yang ni sila jangan muntah baca ok
susan beautician yang wat facial aku tu kate aku macam belum kawen.ngeh3(jgn muntah ok)
aku cite kat laki aku,dia kate "biasalah marketing"
aceceh..jeles la tu!huhu
sekian,byebye



nota kaki:sekejap je dah nak akhir october!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook