21 May 2012

Sedap tak Darabif Burger?

hello blog,
selamat hari isnin semuaaa
setiap minggu hendaklah berazam baru ye
aceceh dah mcm dr muhaya la pulak.kehkeh
ok mari tulis2 kisah makan burger darabif
owh bukan aku yang beli
tapi adik aku
kan ke hari tu makan TF sebelahnya darabif
so adik aku order la darabif
rasanya?emm..ok sedap!
harga yang lebih mahal dari mcd haruslah lebih sedap dari mcd
rasanya harga dia lebih kurang wendy's
adik aku kate,daging dia rasa sangat lembu,macam tu la
untuk penggemar2 daging tu mmg suka la
aku rasa encik adam suka la,pas ni bole ajak dia pulak
almaklumla hari tu kitorang pergi berempat je,aku,haziq,hazeera dan adik aku

Darabif Burger IOI Mall sebelah TF

gambar logo pun nak amik
*al-maklumlah first time mkn db ni


burger dan nugget

eh nape aku amik gambar 2x ha?

pelbagai jenis burger,daging,kambing dll

ni la adik aku*tgh tgk lain

ha nugget dia pun sedap
rasa daging sangat
yela darabif tu maksudnya dara beef kot.hakhak
*ntah mana aku tahu,aku hentam je
emm..nugget dia tebal
ha tengok burger satu dan nugget sepeket leh kongsi 4 orang tau
plus semangkuk TF la
alhamdulillah kenyang,


nota kaki:daging burger darabif ni ada jual yang frozen kat hypermarket

4 comments:

ainnoraini said...

selamat pagi...
tak pernah try lagi laa..
kalau jumpe nnt harus masuk cuba makanan kat situ..

POSH76 said...

tak pernah makan kat sini...tapi suker produk ni sbb takde campur dgn organ binatang....nanti nak cubalaa

mrs adam said...

ainnoraini,
darabif ni lum byk lagi kedainya kan.tu la jarang2 jumpa.hee

mrs adam said...

POSH76,
owh ye ke tak de campur organ binatang,saya pun baru tahu ni.hihi.harus cuba posh dan bg review ye nt

Related Posts with Thumbnails

Photobook