17 May 2012

Tutti Frutti IOI Mall

hello blog,
hoorey duit jpa dah masuk.huhu
opss bukan duit jpa aku daa.*zaman duit jpa aku dah abis ye
duit jpa adik aku.hakhak
wei duit jpa dorang lagi byk dari masa zaman aku dulu
yela skrg harga barang makin mahal.so jpa tambah duit tuk student
bagus la tu
cuma kenapa la tak tambah masa aku student dulu.hukhuk
skrg student jugak tapi tak ditanggung oleh jpa,tapi ditanggung oleh maa(nama laki aku.hakhak)
ok disebabkan mak ndak dpt jpa
mak ndak mahu belanja TF.hoorey
jom g ioi

TF IOI Mall,Puchong

haziq nak konker sorang la tu.huhu

topping wajib ade strawberry.haziq n hazeera ni suka strawberry.
tekak sape ntah.aku biasa je strawberi tu.huhu

bulan 3-hazeera masih mood bertudung

ha tengok,tak de cup oren

mesin TF(betul ke namanya mesin ni) yang cuba dipanjat oleh haziq.
sabo je la!huhu

haziq gedik nak cup pink.*paling besar
RM20++.tak la beza sgt ngan cup hijau RM17++


emm sedapnya TF
lagi sedap sebab orang belanja.haha
*wei sarah sem depan belanja lagi.huhu



nota kaki:makan TF dan darabif burger*sebab kedai sebelah menyebelah

6 comments:

mama maman aka yana said...

beshbyer... lg2 org belanja.. huhuhu.. terbaik la..:)

AnneRaini said...

nak semangkuk!.haha tak ngagak mintak semangkuk terus..hehe

Spudin said...

olorh ..nak sikit .. urrmpphh !

mrs adam said...

mama maman aka yana,
memang best kalau orang belanja kan.hihi

mrs adam said...

AnneRaini,
boleh je nak semangkuk,mintak kat adik staff TF,*tapi pas tu kena bayar la.haha

mrs adam said...

Spudin,
nak skit boleh,tapi dpt sudu je la.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook