07 May 2012

Tolong kekalkan di rank1

hello blog,
wah wah ni first time tulis entry pakai dashboard blogger yang baru
yang tak best ni
adoi
redho je la,nak wat mcm mana.huhu
mari tulis berita gembira!
iaitu kisah Digi WWWow Awards

setakat 9.57pagi 7/5/2012


so dikesempatan ini(aceceh macam karangan BM daa)
saya ingin menyeru kamu
ye kamu kamu dan kamu
*sape2 la yang baca post ni
tolong vote mialiana.com hari2 sampai 13mei ni ye
ala..kejap je vote...1-2 minit je..
undian anda amatlah berharga buat kami
jasa anda akan dikenang
lagi best kalau anda2 ajak rakan taulan dan keluarga juga
tolong saya vote mialiana.com ye
owh entry ini hanya pasal berita gembira dan meraih undi saje(mcm PRU daa)
sekian



nota kaki:tolong vote untuk kekal di rank1.



Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012

5 comments:

Atia Adina said...

saya dah vote....moga menang...

[ wanni ] said...

insyaallah, akan vote nanti :)

mrs adam said...

terima kasih banyak2 atia dan wani! :)

*kalau perlukan saya vote awak2 tuk ape2 contest bagitau la ye..

tqvm

eLLa n aLia said...

yeah! keep voting for kak mialiana.. hehe..
btw, blogger intrface baru best lah akak.. hehe, mngkin sy dh lama guna kot.. =)

mrs adam said...

eLLa n aLia,
tu la kena kekalkan no 1 ni.rasa nak cepat2 je 13hb spy tetap rank1.hehe.tu la rasa kalau blogger buat interface baru tu mesti lagi bagus.tapi sbb kita dah biasa blogger lama jadi tak biasa dgn yg baru ni.lama2 nt ok kot.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook