12 May 2012

DiGi WWWOW Awards 2012 Nuffnang Blogger Of The Year | Kempen Mialiana.com - Peserta Kempen

**ini adalah sticky post*scroll bawah untuk baca entry2 baru ye**

hello blog,
mari mari mari
nak bagitau ni
aku adalah salah seorang peserta kempen mialiana.com untuk DIGI WWWOW Awards 2012
haa..tengok siap ada badge peserta kempen lagi.
so sebagai peserta kempen haruslah bersemangat berkempen(eh macam kempen PRU lak.hee)
ok serius ni mesti semangat mahu kempen kasi menang mialiana.com
so kawan2 ,jom sama-sama saya vote mialiana.com hari2
tempoh untuk mengundi Digi WWWow Awards 2012 ini ialah dari 23April-13Mei 2012
so dalam tempoh ini mari sama2 klik 'vote' kat sini ye 
senang saja nak vote,sebab vote pakai akaun facebook
so kebanyakkan (ke semua?) orang akan login facebook at least sekali sehari
sambil2 login tu sambil2 la tolong vote tau
tolong menolong amalan mulia
sape2 yang ada vote mialiana.com ni boleh bagitau saya kat entry ni atau kat shoutbox
mana tahu kalau anda perlukan vote untuk contest2 lain,bole saya membalasnya pula
gittuuu...
senang je nak vote,kalau singgah blog ni just klik promo badge sebelah kiri atas sekali tu ye
yang ada tulis Jom Vote Kak Mia tu

emm..Digi WWWow Awards ni kemenangan berdasarkan undian dan markah pengadil
jom vote sama2
sebab best tau kalau orang yang kita vote tu menang
emm..tu la perasaan saya kalau tolong orang vote
sebab kalau kat fb ada jugak kawan2 mintak tolong vote,saya vote je la
bukan susah pun.sekali kawan yang kita vote tu menang.wah..bestnya!
lagi satu contest2 vote2 ni selalu cha ya nun alif yang menang
sebab ape?sebab dorang vote kawan2 dorang,dorang mempunyai semangat bersatupadu
so jom kita tiru macam dorang,so boleh la 'kita' menang pulak
ops ni bukan entry perkauman ye,just my opinion..
so cover pictures kat fb pun dah tukar ke gambar kempen mialiana.com
hari2 pun share n tweet kempen
promo icon akan berada di setiap bawah entry saya mulai hari ini sampai akhir hari mengundi
kawan2 jangan marah ye,sebab ini namanya semangat mengundi dan berkempen.heee
so jangan lupa tau undi mialiana.com bersama2 saya,


sekian tugasan kedua dari peserta kempen mialiana.com,


nota kaki:jom tengok penaja2 kempen ini.best2 tau barangan diorang





Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012

2 comments:

Jia Ying (Carey) said...

Vote you already, Can vote me too? Thanks!! http://www.wwwow.my/display_entry.aspx?ID=e143e4b0-4ee7-4a59-b927-cfb4c5c1a752

:) For google most inspired good award, Vote everyday yay!!!!!

mrs adam said...

ok Carey i have vote you for today.thanks for vote mialiana.com.

and gud luck to you too

Related Posts with Thumbnails

Photobook