29 May 2012

Keranamu anak2

hello blog,
alkisah di kipmart
terpaksa membeli belon angry bird ini
sebab haziq sgt beria mintak
aku ingat nak cari kat kedai dua ringgit je
tapi di asuh beli jugak,'ter'lalu kedai belon angry bird ni 2kali
so kali kedua tu dia mintak jugak
sampai nangis 1 kipmart dengar!
adoi
eh anak aku ni kan,kalau xde bapak dia mmg teruk skit
kalau ada bapak dia takut nak mintak ape2
mintak2 jugak,tapi xde la smpi nangis kuat2 kalau ada encik adam

hazeera punya

haziq punya

klaka lak muka control haziq ni

eh siap tayang buku baru beli gak

ha ni gaya hazeera baca buku


eh kalau anak baru 1 beli belon rm6 satu pun ok lagi
kalau anak dua dah double.eh ni contoh je
belon dorang tu RM4,ceh pas tu last2 kempis jugak kan.adoi
eh nak tahu aku tampal belon kempis tu kat tepi dinding bilik dorang.haha
ceh hari tu nmpk belon lagi best dari ni kat kedai rm2,tapi anak2 aku tak mintak la pulak
emm xpelah demi anak2 belikan la jugak belon RM4 tu..*walaupun pada mama mahal
yela belon yang akan kempis kan
lainla kalau mainan kete(contoh) RM4 murah la.huhu
anak2 aku ni kan semua nak kena beli dua,
ish tak boleh nak kongsi2.ayoyo



nota kaki:baru 2 anak,kalau 5 kena beli 5 ke.huhi

2 comments:

mummY daniSha said...

danisha pun suke mtk belon ni..kat melaka jual rm 5 rgt...lg mahal kan hehee

mrs adam said...

owh kat melaka rm5 ke?kat puchong pun rm5 kot.yang tu rm4 ada,rm6 pun ada.

Related Posts with Thumbnails

Photobook