23 May 2012

Syria Chiffon 2 Layer by D'Qalesya Boutique

**sticky post 2 hari **klik bawah untuk entry terbaru**
hello blog,
seperti semua sedia maklum undian Digi Wwwow Awards dah berakhir
tapi keputusan lum keluar
sebab skrg ni penilaian judges dari pihak digi pulak
so sebab itu daku belum bukak lagi banner2 di blog ni ye
owh jom bercerita kisah tudung dari D'Qalesya Boutique
untuk pengetahuan semua D'Qalesya Boutique ni adalah salah satu sponsor kempen mialiana.com
so peserta2 perempuan mendapat sorang satu tudung sebagai cenderahati peserta kempen
wah seronoknya!
alhamdulillah berpeluang jadi model tudung jap  dapat tudung cantik.huhu
ha pihak sponsor yang pilih nak bagi tudung mana
wei 1st time aku tengok gambar tudung yang bakal dapat kat fb D'Qalesya Boutique
terus suka!
eh pandai pihak sponsor pilihkan tuk aku.huhu
ha inilah tudungnya

ha cantik tak?
klik sini utk lihat tudung syria 2 layer yang lain

serius  aku suka ngan tudung ni
eh dah la tudung ni adalah salah satu tudung kat cover photo fb D'Qalesya Boutique
tengok ni

fb D'Qalesya Boutique

*eh hazeera siap cakap 'mama macam tudung mama,nape orang tu pakai tudung mama' bila aku bukak pages D'Qalesya Boutique ni
**haha pandai hazeera
ok bila dah tengok gambar haruslah tak sabar nak tunggu tudung sampai
tibe2 di tengahari jumaat,sampul surat berisi tudung pun sampai

ha comel je sampul surat,dan ringan juga ye

inilah tudungnya
*eh ni aku nak tunjuk siap dah tampal nama aku kat tudung ni tau.huhu

owh sebenarnya daku malu mahu posing2 bersama tudung ni
tapi alang2 dah dapat tudung cantik tu haruslah
menjadikan diri model jugak.hakhak
ok mari lihat..*emm jangan gelakkan ye
eh tapi kalau nak gelakkan jugak tak kisah pun.huhu

D'Qalesya Boutique
sila fokus pada tudung ye
*jangan tengok model tu malu.hakhak

emm tudung ni kain chiffon yang sangat lembut
dan tidak jarang,yela 2 layer kan..
dan boleh pakai ngan pelbagai inner
inner hitam leh,inner ungu leh,eh inner belang2 pun bole
ikut kepada si pemakai la
owh tudung ni jugak rap rap selesa dipakai
tak perlu pakai brooch pun
tak longgar dan tak ketat
*tapi biasa la aku pakai brooch nak bagi cantik je tu
model katekan.huhu
eh macam tak cukup je gambar model satu je
emm...
jom tambah gambar

ha siap ada pandangan sisi tu.hee
*sekali lagi diingatkan FOKUS pada TUDUNG,jangan tengok model malu.hukhuk

ha sebab tudung cantik,haruslah ambik gambar beberapa kali.

emm..mmg best la tudung ni
dah la cantik,selesa plak tu
paling penting tak jarang dan tak terlalu pendek
harganya juga berpatutan
*emm pecfecto*
owh tudung ni boleh pakai ngan cardigan,blouse dan jugak baju kurung
pakai skirt ke jeans ke,semua leh pakai ngan tudung ni
tapi aku prefer pakai cardigan/blouse/baju kurung yang kosong
baru match ngan tudung corak2 kan.
eh jap tepek satu lagi gambar model


Siffon 2 layer
eh serius malu tengok gambar sendiri.lalalala

akhir sekali..

tq


ha lawa tak tudung dari D'Qalesya Boutique?
emm..ada byk lagi tudung2 cantik,trend terkini,dan byk pilihan di D'Qalesya Boutique ni
boleh rambang mata melihat album2nya tau
serius tak tipu
emm..boleh like fb D'Qalesya Boutique untuk lihat tudung2 lain ye
bole la rembat selai dua ke,ala perempuan dan tudung kan tak boleh dipisahkan.hee
eh jap,mari baca serba skit tentang D'Qalesya Boutique

D'Qalesya Boutique adalah online butik yang menjual berbagai jenis shawl dan tudung-tudung terkini untuk muslimah. Antara koleksi-koleksi tudung dari kami seperti Tudung CT, Syria, Tudung Ekspres dan bermacam- macam lagi. Koleksi2 kami adalah dijamin kualiti dan harga adalah berpatutan. D'Qalesya Boutique akan sentiasa menawarkan koleksi-koleksi terbaik dan juga meningkatkan mutu perkhidmatan kami agar anda berpuashati dengan layanan dan barangan yang dibeli. Kami berharap untuk menjadi pengedar rangkaian kelengkapan muslimah dengan trend terkini setanding butik-butik ternama. InsyaAllah, kami akan berusaha mempelbagaikan koleksi2 kami di masa hadapan. Oleh itu, kami mengharapkan sokongan dari anda semua!!! Kami dahului dengan ucapan TERIMA KASIH.. :) Untuk membuat tempahan, anda boleh PM FB 'Zia Sueriani Sue',atau email ke dqalesyahijab@gmail.com ataupun isi ORDER FORM pada tab sebelah kiri.. Atau boleh call / sms: 012-574 2316 & 012- 637 0463

sekian cerita tudung dari saya,


nota kaki:jom like fb D'Qalesya Boutique,byk tudung cantik2 tau

6 comments:

Mia Liana said...

wahhhh hebatnya model ni...

mrs adam said...

tq kak mia,kak mia la org pertama kate saya model yg hebat.hakhak

POSH76 said...

santekla ada gaya ala2 model muslimah gitu

mrs adam said...

kehkeh.apa la posh ni malu i.hehe.btw tq

kpah k-poh said...

alahai.... ingat kan kpah jer yg lucu...adik ni lagi lawak hahahaaaa.... best best

mrs adam said...

haha kpah ni 1st tau saya kena bergaya2 ngan tudung.betul2 rasa macam model*tapi tak layak.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook