18 May 2012

My Current Skin Regime

hello blog,
aceceh tajuk saje dalam english
sebab aku tak tahu nak tulis ayat tu dalam bm
boleh tak macam tu
sebenarnya nak tulis ape yang aku pakai kat muka buat masa skrg
*apakah skin regime dalam bm?huhu
sesaje nak tulis kat blog sebab nanti boleh buat kenangan di hari tua.hakhak
yela aku ni berangan nak pakai es key tu ke meri key ke di masa depan*ntah bile.huhu
so di masa skrg yang pakai jenama cap ayam je ni,kita tulis wat kenangan.hakhak

nano white je.huhu
*beli nano white sebab murah.haha
**Jewel Alaisyah tu free sample

so skrg aku pakai:
1-exfoliator:nano white
2-pencuci muka:charcoal daiso,teen tracia dan SRG
3-toner:Hada labo
4-serum:DIY vit c
5-moisturiser:nano white
6-bb cream:maybelline
7-penghilang scar:bio-oil
8-eye cream:gardenia garnier*bila nak abis ni*
9-masker:charcoal mask daiso,DIY mask,masker avon,putih telur,tomato,yogurt

ha tengok tu main tukar2,hari tu SRG,skrg nano white plak.huhu
naseb baik la kulit aku ni ok je pakai ape pun.
emm bio-oil nak dekat abis,nak beli vit e cosmoderm tapi kat gurdian puchong prima ni tak de la pulak
kena la pergi ioi.*ada alasan ni.hakhak
eh aku kan pelik sebenarnya nape nano white tu murah
rupa2nya lepas kubeli baru kutahu dia company follow me
tohtonku tu ada product lain2 jugak,yang glamer,nutox,nano white,alaisyah,follow me
eh kira pakai nano white ni mcm pakai follow me je  la tu.hakhak
aku beli nano white tu bukan sebab nak putih mcm dian danielle,tapi mmg sebab murah.adoi.
so sad.huhu
*wei kalau nak tahu aku mmg suka tepek2 muka ni,dulu ingat nak jadi dermatologist tapi tak jadi sebab kalau nak jd dermatologist kena jadi doktor dulu.kena blaja medic jugak.haha.ntah ape2
senang kate aku ni suka keje beautician,tapi beautician tuk diri sendiri je la.hakhak
ok abis cerita hobi aku.huhu
mari letak gambar lain lak

ha sila tengok ape yang hazeera pegang je
*iaitu smarties mini yang berharga RM2.98 dan mentos sebotos yang berharna RM3++
abisla bengkok la papa,kena belikan dorang sorang dua.huhu

ha tengok mak ndak tengah shopping kasut sport

sekian cerita dari saye,



nota kaki:eh hazeera ni kacau mama la.

2 comments:

mummY daniSha said...

huhuuu..sy suke beli tp nak pakai tu malasnye adooi....sy nye probs jeragat...nak try safi rania la nanti..sebab org kata bagus huhu

mrs adam said...

saya suke beli,dan mmg pakai.kalau tak pakai sayangla.hehe.ha ape kate awk beli biar saya pakai.hihi*kidding

Related Posts with Thumbnails

Photobook