30 May 2012

Kedai Mamak ABC vs KFC


hello blog,
ha tengok aku ngan encik adam ni slalu taste kontra tau
(eh masa bercinta,tak tunjuk plak kontranya,ikut je taste aku.adoi)
ni contoh,aku nak lunch KFC,dia nak kedai mamak
alkisah KFC n kedai mamak ABC di puchong prima adalah sebelah-menyebelah
dah nak pilih mana,KFC ke mamak
so tanya la haziq
papa dia tanya haziq nak kfc ke mamak,pas tu dia cakap kedai mamak ada fresh oren gelas besar
terus haziq nak kedai mamak
ewah2,nmpknya aku la kena tapau kfc tu.huhu
wei ni bukan sekali ni je
kalau sarapan dia mkn kat bravo,aku tapau subway
kadang2 aku beli subway,dia tapau keow teow Penang Favourite
emm..kalau breakfast jarang2 nak dpt breakfast mcd ke kfc sebab encik adam tekak melayu.aku tekak western.hakhak.ayat tak bole blah
wei mak aku kalau dgr cite ni harusla nak termuntah
sebab mak aku tak de nya ajar aku western2 ni,ntah la aku pun tak tahu nape aku suka western.lalalala
eh tapi kadang2 encik adam ikut gak kalau aku nak makan western
tapi tu la dia tak kan ikut selalu
50-50 la..emm tak kisahla kontra pun,asal bahagia.huhu


kfc vs mamak

hazeera ke'masam'an minum orange juice

haziq tak nak makan,sibuk ngan buku baru

ada salesgirl jual buku nursery rhyme ngan vcd skali,encik adam tu rajin no beli

muka kena paksa makan,aik kfc pun tak nak*itulah haziq

gaya hazeera bila disuruh bergambar

oklah tu je bebelan saya,


nota kaki:pas ni harus influence anak2 supaya dorang ikut taste aku.hakhak

4 comments:

ishy77 said...

hehe..menarik jugak tu bole tukar2 selera

mummY daniSha said...

hahhaaa...samela ngan sy...tekak suke western...tp en hubby ikut je...tp kdg2 susah jugak..asek ikot kite je..sampai kite pun x tau nak makan mana lg hehee...

mrs adam said...

ishy77,
emm betul la jugak boleh tukar2 selera kan.heee

mrs adam said...

best la mummY daniSha hubby asek nak ikut awak je,saya ni hubby ikot sekali sekala je.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook