10 May 2012

Waxing @ Luxury Beauty House,Cheras

hello blog,
adoi hari yang tak produktif hari ni
ayoyo
emm mari bercerita kisah waxing
seperti biasa aku kan pembeli tegar kupon.hakhak
skrg pada aku hanya ada 1 je kupon nak redeem bulan julai
emm..masih menuggu2 kupon yang menarik
byk lagi plan di fikiran
tapi kalau nak beli kupon kena pilih betul2
kalau pakai beli je tanpa baca komen,baca t&c,nanti akan menyesal
emm..setakat ni aku belum la ada menyesal beli mana2 kupon.huhu
ok kupon yang aku beli tak terkira.lebih 10
eh mengarut sudah
ni jauh betul daku ber'waxing'
di cheras sana
dah la tu bukan cheras yang biasa2 je
ni taman segar perdana
ayoyo pusing2 cari daa
*laki aku mmg terer jalan2 KL ni*yela sebab dulu dia keje jaga lori petronas Klang Valley
harusla dia tahu jalan2 ni kan
so sebab tu aku ni bole je suka suki beli kupon kat mana2 celah KL ni ha
tapi ni first time susah nak cari
sebab ni kwsn baru*laki aku kan old skool.hakhak
emm tapi tak kisah je boleh jejalan sampai cari taman segar perdana.haha

pagi2 sarapan @ Restoran Abadi,PJ
*apa daa roti tisu dia tak buat yang bentuk kon tu
**sarapan di PJ sebab masa ni aku nak exam ,pas exam baru g waxing

hazeera pakai topi besar

ha jumpa pun Luxury Beauty House ni

kawasan baru daa..belakang2 lak tu

ni je la sempat aku snap.mesin nak cairkan wax


kat sini ada beberapa gambar barang2 waxing kat luxury beauty house ni
nape aku beria ke cheras nk wat waxing ni
ni first time aku waxing tau.haha.
sesaje nak try*jakun disitu
sebab RM 7 je!huhu
selalu waxing RM30+,normal la ni kalau kupon pon harga mcam ni gak,atau kurang skit
ni RM7 tak sampai RM10 pun,veet lagi mahal kan
lagipun aku tak pernah cuba waxing,so harusla beli
walaupun jauh ke cheras sana
momantai kot sebab kalau jumpa kawan aku pun ke hukm cheras sana
tapi tu la ada skit masalah masa nak cari taman segar perdana tu.huhu
pengalaman waxing pertama:
#jakun
#owh sakit masa first2 tu
#lama2 ok
dia letak wax yang dicairkan(panas) kat kaki kita
pas tu dah kering skit dia tarik la,masa tarik tu sakit skit
untuk yang tahan sakit tak de masalah
untuk yang tak tahan sakit,atau kulit nipis,sensitif maybe tak suka waxing
emm..dorang jugak ada service whitening leg!
*eh fisrt time aku dengar daa.haha
ingatkan ada whitening face,ni leg pun ada jugak
sekian bebelan,




nota kaki:kalau ada yg murah leh pergi lagi.huhu

Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012
 
 
 
 

2 comments:

Spudin said...

macam sedap tu ...nak sikit :P

mrs adam said...

sedap la jugak walaupun hitam skit.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook