29 March 2011

$Air 'Tembikai Susu'

hello blog,
adoi sakit pinggang la pulak
terasa tua
tu la posture badan yang tidak betul semasa menggunakan laptop
*aceceh ayat skema konon.tapi tak jadi skema sangat
ish kalau nak letak laptop atas meja adalah tak sesuai sebab tak boleh bf hazeera sambil berinternet.huhu
adoi ya..sangat tak de idea nak masak ape...asik2 makanan yang sama.encik adam pun request benda(lauk ) yang sama je selalu.huhu
emm..jom cerita pasal air tembikai di Rahimah's Kitchen
hari tu sarapan konon2 nak order air buah la.pilih2..last2 pilih air tembikai susu
ingatkan air tembikai susu yang honey dew tu..
sekali sampai air berwarna merah jambu pekat.tak pink sangat la
aik?
rupa-rupanya...


~air tembikai + susu~

mereka buat air tembikai susu macam ni..jus tembikai campurkan dengan susu pekat manis..hohoho
ayoyo..emm..tapi aku minum je la..
tapi agak kelakar air tembikai susu itu.huhu


~nak sikit air tembikai susu~

tapi lain kali tak nak aku minum air tembikai campur susu pekat manis tu.ish manis.
manis2 tak bagus untuk kesihatan.aceceh..iklan kesihatan disitu
emm..aku makan nasi kerabu,adik aku makan nasi lemak ayam goreng berempah,encik adam ,haziq n hazeera makan nasi dagang..
rasa nasi dagang--->sedap,boleh makan lagi

~haziq fokus~

owh haziq ni tak reti makan pakai tangan daa..macam mana ek?dia selalu makan pakai sudu,ade sekali tu kitorang tak amik sudu kat kedai mamak,so try la suruh dia pakai tangan..sekali berterabur daa..huhu
anakku bukan omputih ek..emm..nanti2 belajar la tu..
sekian,



nota kaki:idea masak ape lum datang lagi

2 comments:

CikLilyPutih said...

kurang minatlah tembikai susu tapi kalau tembikai je lagi suker lah

mrs adam said...

air tembikai mmg sedap.hari tu saje nak try air tembikai susu pulak

Related Posts with Thumbnails

Photobook