19 March 2011

$layan anak

hello blog,
sudah menjadi ibu bapa haruslah tidak bosan melayan kerenah anak
ini baru dua anak
kalau dah bosan tak boleh la nak tambah lagi.heee
hari ni kita letak gambar cara encik adam layan haziq di taman permainan

~bapa kena naik sekali~

haha.kalau nak main gelongsur tinggi tu haziq takut nak panjat sebab tinggi sangat pada dia.so encik adam kena naik nak jaga dia.suke la dieeee...

~hooray~

lepas dah best turun gelongsur tinggi(melengkung) tu haziq mahu mengulangi semula.kena la papa nya tunggu kat atas tu..tapi kitorang bagi chance 3 kalije kat h aziq lepas tu encik adam turun la semula.huhu
kadang2 aku la yang kena naik jugak..emm sayang anak layan2 kan..




nota kaki:kalau taman permainan klcc orang dewasa tak boleh naik,nnt ade mak guard tiup wisel.tapi ni tmn permainan puchong.lalala

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook