13 March 2011

$natural beauty?

hello blog,
haha jom cerita pasal natural beauty
aceceh..ok la cerita pasal cantik la
aku ni kan mempunyai satu sifat tak baik iaitu rasa diri tak cantik macam nak wat plastik surgery.haha
tak baik hina ciptaan Allah ok
ok cantik luaran tu bagus tapi lagi cantik kalau dalaman pun cantik
selalu kalau pompuan cantik tapi perangai hampeh pun nampak tak cantik
ok aku tak suka guna perkataan cantik
aku suka guna perkataan comel
comel pada aku cantik luaran dan dalaman
aceceh...comel ni istilah aku sendiri la.huhu.
kalau pompuan tak cantik perasan cantik tu tak sesuai pulak.huhu
tapi kalau pompuan tak cantik,sifat baik,jaga personaliti ok jugak kan
huhuhu.ntah ape2 aku mengarut tulis ni.
ni tepek gambar sendiri la,tak natural beauty la.huhuhu




sekian bebelan,


nota kaki:nasib baik ade anak2 comel.huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook