10 March 2011

$anak dara ku

hello blog,
ok tajuk entry ni salah
hazeera belum jadi anak dara lagi
dia masih baby yang nenen
hahaha


~hai semua...~

owh hazeera nakal sama je macam haziq
malah sekarang dia lebih nakal dari haziq
dia juga tak tahu erti takut dimarah oleh aku mahupun papa nya
dia punya stail"ade aku kisah"
hazeera suka buat suka hati dia
*panjat almari
*panjat katil
*tarik rambut mama*sampai mama kena pakai tudung dalam umah utk protection
*pukul papa n mama
*baling barang kat abang
*paling dia suka:menjerit kuat2!ayoyo
*cakap kat tepon ngan nenekn maksunya(siap jerit2 tu)
*masuk toilet masa mama  amik air sembahyang
*nenen 25jam
*tumpahkan vitagen
*sepahkan mainan(belajar dari abangnya la ni)
*nak makan sendiri*pas tu sepahkan
eh tapi tadi aku tak bagi dia makan sendiri,dia nangis2 nak mangkuk dia jugak,aku cakap mama bagi tapi kalau bersepah mama amik semula.terus dia behave tak sepah.haha.bagus2!haziq sekarang makan dah tak sepah...hazeera bakal menyusul la tu.huhu

~alalalala hai~

semoga kenakalanmu sementara sahaja
selamat menjadi anak yang solehah nurul hazeera...


nota kaki:manja

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook