29 January 2011

>>Nasi Lemak RM7?

hello blog,
hohoho,ni cerita dah lama la jugak
tengok tu,resitnye pun dh nak pudar.huhu
ok kejadian berlaki 18jan di kedai mamak
orignal penang kayu nasi kandar konon
alkisah,aku nak g facial kat pj,so memang la nak sarapan kat pj,kat mana2 la
last2 pilihlah kedai mamak ni,ala standard la tu kedai mamak mahal sey
nasi lemak ayam rm7 tu.huhu,tapi macam mahal kan?
kalau nasi lemak mak cik kat tempat aku ni nasi lemak ayam rm3.50
ayoyoyo,banyak mahal
sarapan nasi lemak n dua air je dah rm19.20
hohoho.macam sarapan sate kat muar jek!
baik makan sate muar tu*tapi jauh la pulak.haha

~resit rm19.20~

hohoho.aku tak tahu la kat kedai mamak lain nasi lemaknye rm berape?
emmm,baik sarapan mcD kalau macam ni
tapi encik adam tu bukan tekak western pagi2
huhu
kesimpulan:jangan sarapan kat sini lagi



nota kaki:rasa nasi lemaknya pun biasa2 je!bukan spesel sgt

4 comments:

mamawana said...

Mwana pun pernah masuk kedai Kayu ni. Biasa jer tak lah special mana pun. Yg lagi sedap kat Jln Melayu, area masjid Jamek KL., ada lagi kat Kg Attap wow meletup sedap gilo kari kepala ikan dia. Silalah bawak RM100 kalu nak puas makan2 2-3 org.

mrs adam said...

ooo,saya pernah makan kari kepala ikan kg pandan.sedap jugak la

nurul azida ahmad said...

xdela sedap mana pun! huh! first time makan kedai mamak yang mahal gilerrr!!! lepas ni mmg x p dah makan situ. sirap limau ais pun RM2! Huh!

mrs adam said...

emmm..mmg biasa2 je pun.mahal je lebih kan.JGN MKN KT SINI lagi!huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook