20 January 2011

>>Restoran Geng's Corner

hello blog,
hari tu masa aku exam,encik adam n anak2 sarapan kat restoran upin dan ipin ni
nama sebenar restoran ni :restoran geng's corner
pemiliknya adalah company upin ipin les' copaque tu
di depan restoran ni pejabat les' copaque tu
encik adam dah makan kat sini dia kate ok,pas tu masa paper last datang awal sempatlah sarapan kat sini b4 exam
review:peh!sedap!mee goreng yang aku makan tu macam homemade,cukup rasa,tak macam mee goreng jual,siap ade udang,ayam dan segala bagai
roti canainya pulak pakai minyak zaitun(diorang tulis kat menu la,aku baca je)
kesimpulan: boleh pergi lagi
kebetulan masa kitorang makan ternampak owner les' copaque tu,pakai ferrari yang berharga 1 juta tu.huhu


~nak cepat amik gambar~

~pejabat les' copaque di depannya~
(gambar diambil dari meja makanku)

~haziq,hazeera,mee goreng,roti canai~

~encik adam ni amik gambar aku main2 !~

ini alamatnya:
Restoran & Katering Geng's Corner
No. 2, Jalan Boling Padang G13/G,
Section 13, 40100,
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan,
Malaysia.
lain2 gambar ade di laman web diorang
sekian laporan,huhu.



nota kaki:haziq beli buku colour upin ipin di kaunter

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook