18 January 2011

>>perkembangan hazeera

hello blog,
dah lama tak tulis perkembangan anak2 ku
ok mari cerita pasal hazeera
ku tulis perkembangan hazeera ni sekadar rekodku senang nak banding di kemudian hari nanti
banding ngan adik2nye.huhuhu
hazeera:
*dah tumbuh gg atas dulu(tak ikut jadual keluar gg)
*dah pandai jalan,tapi belum fully jalan la,kalau malas dia merangkak gak
*pandai menari,gelek2,tapi bila nak record dia tak menari pulak.adoi
*pandai salam cium tangan
(ada kisah kelakar dalam pejabat pos ada sorang uncle india agah2 hazeera,dia hulur tangan,hazeera sambut salamnya dan cium!adoi anakku!uncle india pun ko salam!huhuhu)
*pandai flying kiss.ajaran mamanye.huhuhu
*pandai lari(pergi tempat lain)kalau mama nak pakaikan dia baju(dia tiru aksi haziq)*adoi anak2ku ajak main kejar2 la pulak*
*banyak jugak dia dh tahu:contoh;berus gg masukkan dalam mulut tuk berus gg,colour untuk color buku abang,hp untuk telefon,emmm.....gud2!
*owh penat jugak nak tulis semua ek.kekekekeke

~gambar 26 dis 2010~


sekian bebelan seorang ibu muda,



nota kaki:nak manjakan dua2 anak ni dulu

2 comments:

Sumijelly said...

wah..dalam maknanya tu....... nak memanja2 ngan anak 2 org dulu.....hehehehe

Sumijelly.com

mrs adam said...

hahaha.maknanya lama lagi nak dapat anak ke3 la.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook