14 January 2011

>>Aimar Corner

hello blog,
ade sekali tu tengok nasi lemak kopi o tv9
ada rancangan dia bawa penonton makan
alkisah makan kat tempat char kuew teow sedap
konon2 ingatlah nama kedai tu,tapi lupa la pulak
search2 agak2nye aimar corner ni kot yang aku tgk kat tv9 tu
so amik alamat,alang2 ada hal kat shah alam jom zass ke aimar corner
huh,tapi char kuew teow tak de masa kitorang g
sebab kitorang g pagi.huhuhu
makan nasi ayam je la


~haziq aim gula2~

~bukan nak pandang kamera laki aku tuh!~


Owh aimar corner ni terkenal dengan char kuew teownya,so pagi kul 11 lebih mmglah tak ramai orang
hahaha.saje je nak g kedai ni konon2 nak char kuew teownya yang terkenal tu tapi sebab ada hal kat shah alam pagi,g sini pagi la jugak.huhuhu
*encik adam take note yer pas ni nak g petang la*
ish kat taman TTDI jaya shah alam ni banyak je kedai makan
tengok pun macam ade yang menarik
tapi aku jenis tak suka try kedai yang aku tak pernah dengar/baca review
suka g kedai yang masuk JJCM.huhuhu.gediks
ok ni alamat aimar corner:
Lot 40,42 dan 44G,Jalan Opera G, U2/G, Taman TTDI Jaya,Shah Alam
sekian entry makan,


nota kaki:nasi ayam dia biasa2 je,aku pun leh buat.huhuhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook