14 February 2013

Tasik Bekas Lombong @ D'Island Puchong

hello blog,
mak oi dah bulan 2 entry citer 2012 dah siap lagi,adoi
ada lagi skit.huhu
ni cite sesaje g tepi tasik bekas lombong
dekat putra perdana
dekat gak ngan satu kwsn perumahan d'island
dengar cite mahal2 umah kat situ
eh mmg semua pon mahal kat puchong ni.adoi


ada orang memancing

cantik tak pemandangan.snap pki hp cap ayam je ni

snap lg

ada gak yg berdating

snap gambar berdua jap

mmg pergi berdua je pon.anak2 kat kg daa

hurmm baju mengcover kevuncitan diri.haha

encik adamtu tak nak turun lak

alamak,bile turun dekat ngan tasik tu bukan main kotor ye

amik lg gambar

subhanallah

kan aku dah kate ramai org g sini


dolu2 kat puchong prima pon mcm ni gak
skrg pon masih ada tasik kat puchong prima tu
kat jalan belakang
tempat asian water sports village lagi
tapi tempat tu aku dah boring asik lalu hari2 kan
so kita ke putra perdana ni lak.hee
owh asian water sports village tu aku tak berminat
yela sebab dekat ngan umah kot!
 

6 comments:

AnneRaini said...

amboi dating je ye...mana tau hazeera dpt adik lepas ni sbb mak ayah die asik dating je..hahaha

mrs adam said...

anne,
haha.dating sebulan je,masa anak2 cuti skola.hazeera lambat lg dpt adik,huhu

nazeef nazeem said...

Salam perkenalan....rumah kat area puchong mmg tgh mahal skang ni kan......follow me back ya

mrs adam said...

nazeef,
salam kenal kembali.saya dah follow blog awk semula.ye betul2,rumah di puchong mmg mahal2.huhu

Mak Wardah said...

Mak aii, mr. n mrs adam pandai ambik kesempatan nak dating berdua, tinggalkan adam's junior kat kg eh...

mrs adam said...

mak wardah,
kesempatan yg kebetulan.anak2 di kg sebab cuti skola,lgpon mamanya nak exam.hihi

Related Posts with Thumbnails

Photobook