05 February 2013

Restaurant Patin Place @ Puchong

hello blog,
laki aku teringin nak makan kat sini plak
ish tak tahu labest ke tak
nama nmpk mcm best
eh ntah2 mahal.huhu

pergi masa hujan daa


menu

buku menu

pilih menu bang

dalam kedai/restoran

gred A tau.kebersihan

apesal tak dpt nak snap cantik2 ni.adoi

cappuccino n teh o,teka mana aku punya

meja makan pon nak snap

tak ramai org,maybe sbb hujan,dan maybe sebab pricey?ntah ek

wee ada beskal la

Nasi Goreng Petai.*nama ingat2 lupa.dush.apesal cepat sgt lupa ha?huhu

Nasi Goreng Patin Place

alas gelas pon nak snap.haaa


emm...kedai yang menarik,bersih,kemas
ada yang special iaitu ada oven zaman purba
ciptaan owner kedai ni kot
ntah la aku pon kurang pasti,tapi restoran ni ada oven tu la
pas tu kan menu2 yang ikan2 patin tu
mak oi,mahal jugak,hehe
dan kalu nak order menu tu best makan ramai2 ler
bukan makan berdua
masa ni aku ngan encik adam je
ala2 dating gitu
haha.yela tu.padahal bosan gak tak de anak2 buat hal.huhu
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook