15 February 2013

[Gambar] Anak-anak saya

hello blog,
sesaje letak gambar
instragram xnak letak gambar bebyk
blog xpe.huhu

haziq n kwn kat kg,danial

hazeera main beskal,beskal dah letak kat kg,sebab dah beli skuter

haziq posing ngan beskal hazeera

apela anak2 aku buat kat kg,byk aktiviti kot

haziq main tablet mak itam eh

ha tgk tu buat mcm harta sendiri
*alkisah adik2 aku ada hp touchscreen(corby je pon),pas tu ada tablet la,so haziq n hazeera dpt ler main2 gajet2 tu kat kg,blk puchong dia request 1 smartphone kat aku!(sabo je la aku dgr!klaka pon ye.haha)

main ats kete plak dah

mulut ada lolipop,tgn pegang tab


mcm2 la anak2 aku ni
tapi anak2 la hiburan aku.huhu
tak payah tgk tv dah,tgk dorang pon dh mcm tgk tv!


 

6 comments:

Mak Wardah said...

COMEL...suka tengok...masa nilah best nak buli anak2.

mrs adam said...

mak wardah,
thanks.ish bukan saya yg buli dorang tp dorang yg buli saya adalah.haha

Mia Liana said...

happy je diorang ni.... sweet..

AnneRaini said...

betul2 anak2 memang penghibur..

mrs adam said...

kak mia,
ikut mood jugak,kadang2 tak nak pandang kamera kalau nak suruh bergambar,kalau mcm tu mamanya la yg tension.haha

mrs adam said...

anne,
anak2 ni penghibur smpai kadang2 kita tersenyum sorang2 mcm org gile kan.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook