20 February 2013

Majlis Aqiqah Haura @ Muar

hello blog,
owh g muar sebab ada majlis aqiqah haura rupanya
tapi kitorang sampai lambat skit la haura
sori haura
tak pe2,nanti kat palong timur buat potong jambul haura lagi
yang kat palong timur mama long snap gambar haura eh
biasa la rancang nak pergi cepat,tung tang tung tang terlambat jugak
plus jammed n sesat lagi.huhu

haura n mak ngah

comel sgt haura,putih dan gebu!

mak n adik ke3 aku
*adik ke3 aku ni baca blog aku selalu.hai dayah!

mama long n haura,ada gaya anak 3 tak.haha

perantin lama

haura!comel tau haura ni,bile dia tdo aku tgk dah mcm teddy bear pon ye.haha

hazeera nak menempel jugak

semua nak pegang haura

ok haura dah tukar baju,ptg ada majlis lain plak

satu family

sekian cerita ringkas saya,
 

2 comments:

AnneRaini said...

lain pulak muka adik fieda yg no 3tu.

mrs adam said...

anne,
a'ah kot,muka dia putih skit plus dia lg cun.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook