07 February 2013

Caramel Milk @ Kenny Rogers

hello blog,
kisah berdating ler sgt
aterr keluar berdua
anak2 kat kampung kan.haha
tapi mama mmg nak beli brg haziq n hazeera pon
nak tahu tak aku tak tahu nak belikan botol air ape tuk anak2 aku
awal tahun lepas beli bros
mmg best,tapi bile dah bulan 8 mcm tu,botol tu mcm memburuk je
emm..harus nak tukar ni
tapi kat tesco tak de botol bros plak!
sebab dah janji ngan dorang nak belikan botol air baru
so beli je la mana2 yang kat tesco tu
harga lebih kurang bros jugak,lagi mahal ada la
tapi tak berjenama.
sekali pakai kejap je,straw haziq bocor!(lps pki seminggu)--botol cars rm19.90,rugi2!mahal dan tak berkualiti.adoi!
botol hazeera plak bocor lps pakai sebulan--botol princess,rm17.90,hoho mahal jugak,bocor lak tu!
ish tak bole jadi ni nak kena cari bros jugak
alkisah umah aku dekat ngan carrefour n tesco,dua2 tak de bros,opis dekat ngan giant,pon tak de bros
so tak de pilihan kena g ioi jugak
so lps ni kalau bros dah buruk pon mmg akan beli bros jugak
kalau tupperware,akak yg jual tupperaware tu sendiri kate borol air tupperware tu tak bagus
so setakat ni aku hanya ada idea bros je
harga yang berpatutan,kualiti yang bagus
eh dah jadi mcm iklan tak berbayarlak.haha
beli bros,beli hadiah kawan, n beli brg kat daiso je
tu pon encik adam dah mengeluh penat
ewah2 dolu2 masa zaman bercintun tak pulak penat ye!
ingat nak balik makan kat umah
tapi dah tak larat
makan je la kat KR
ish sgt ramai org.adoi
mcd plak xde org.haha

dah lapar sgt ngap muffin dulu

air encik adam,tropical ape ntah

air aku,caramel milk.mula2 rasa tak sedap,lama2 rasa sedap.selamat!

ish gambar mknn tak snap
sebab presentation kr mlm tu sgt la fail!
ish patut amik gambar dan buat complaint
tak sempat nak snap,dah lapar sgt ler tu
sekian cerita,

 

2 comments:

AnneRaini said...

bila anak2 takde mesti ambil peluang utk dating...sypun kalo boleh nak antar anak kat kg sbb nak dating..hahaha

mrs adam said...

Anne,
kadang2 perlukan masa berdua jugak kan walaupon dah ada anak.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook