02 February 2013

Anak-anak di kampung

hello blog,
mcm biasa ler entry2 aku ni masih cerita bulan 12 2012
lambat betul ketapi ye.haha
tak kisahla ,yang penting aku nak catat kat blogger
dan back up kat wordpress.peh beria.haha!
ni ha bulan 12,sebulan anak2 aku duk kg,
aku nak exam,pos anak2 kat kg ler
bg dorang berhappy2
ada skit gambar2 yang adik aku snap


hazeera,angkut semua teddy bear dari puchong ke palong,ada 10 ekor kot.skrg dah makin bertambah!

haziq

makan durian

haziq berspek plak

hazeera

hazeera wat ape tu

mula2 dorang rindu kat aku gak
lama2 ok
tapi bosan oo anak2 xde
tapi ape nak buat terpaksa daaa....

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook