06 February 2014

Zoo Negara @ Gombak Part 2

hello blog,
sambung letak gambar

berehat makan aiskrim
mahal kau aikrim kat dalam zoo,satu rm6 ye

tram pon nak naik
ni pon bayar harga lain.naik kejap je.sebab nak singgah tempat lain
tiket tram rm8 utk 4 org
wah ni semua aku catat,bukan ingat pon.lalalala

ni kat tempat animal show
tapi masa kitorang g xde pon animal show

masuk tgk ikan plak

hazeera merajuk.klaka tak

papa n anak2

ha dpt pon bergambar,self timer

beli souvenir ape yg patut

haziq muka suka.babai zoo negara

semua tempat kami pergi
cuma tak sempat nak tgk animal show
haziq hazeera siap ckp ada yang dorang tak dpt tgk iaitu zebra,harimau bintang,panda n dinasour
alahai anak2 dinasour mmg ler xde kat zoo.hahaha
zebra ada kandang je,maybe zebra sakit
panda rumahnya under contruction
harimau bintang pon tak de
dah anak2 merungut xde binatang2 tu
sebab aku ckp ngan dorang semua binatang ada kat zoo.hukhuk

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook