05 February 2014

Hari Anugerah Cemerlang Tadika Islam Bistari 2013

hello blog,
haziq n hazeera pindah skolah
start kat tadika islam bistari 1 julai 2013
setengah tahun ler
exam tetap exam
haziq dpt no 9 drpd 32 org
tapi markah dia ok2 je,ada 3 paper dpt 100
yang lain 90+
yg paling rendah 84 kertas lukisan.warna kurang cantik
maybe budak yg dpt no 1 tu semua paper 100 kot
tak pe la haziq
haziq baru pindah skola
lagipon masa minggu exam tu haziq sakit perut salah makan
dia cer ber,mungkin tak dpt concentrate nak jwb exam paper hari ke2 n ke3 tu
hazeera plak no 3 drpd 10.huhu
so dpt la hazeera hadiah
ape2 mama proud of both of you
dua2 pon dpt hadiah dr mama walau dpt no brape pon

hazeera muka demam.sian dia,tapi tetap bertahan

haziq  dihalang kwn dia,adoi

hazeera duduk je,xde tenaga nak jenjalan sana sini

persembahan pelajar 6 tahun

haziq tgh beratur nak naik pentas

buat persembahan "my hat"

hazeera cuba menceriakan diri

spot hazeera.persembahan "the wheel on the bus"

ya ampun aku tak rotate gambar ni
hazeera dgn hadiah no3

haziq n hazeera
haziq muka tak puas hati zeera dpt hadiah.chill la haziq

gambar berdua

papa candid

haziq

persembahan hazeera

hazeera tgh amik hadiah

ni kali ketiga aku g hari penyampaian hadiah mcm ni,2011 n 2012 smart soleh
yang smart soleh buat kat tmpt grand
yela yuran pon mahal kot,harus la kat tmpt grand
tapi goodie bag utk pelajar2 biasa2 je,pas tu budak 3-5 tahun tak dpt sijil
yang dpt pakai jubah n amik sijil kat pentas hanya budak2 6 tahun je
2013 tadika islam bistari
yang ni tadika islam bistari  buat kat dewan sek ren agama je
sewa pon murah je kot,tak la grand mana
tapi budak2 5 tahun n 6 tahun dpt pakai jubah 
budak2 4-6 tahun semua naik pentas amik hadiah n sijil
kiranya semua dpt naik pentas,dpt sijil n hadiah la,pas tu hadiah dia lagi grand dr smart soleh yg yuran mahal tu.huhu
stationery berjenama ok,yg smart soleh dpt stationery cap ayam
sekian cerita saya



 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook