22 February 2014

Window Shopping @ The Store Bandar Baru Sg Buloh

hello blog,
gambar sesaje
masa ni g cari sweater dorang
alkisah masa g jln tar konon nak cari sweater dorang
tapi tak jumpa
so sbb tak jumpa kat jln tar dorang asik tanya bila nak beli
ayoyoyo
terpaksa la g the store cari
kena beli walau tak sale.huhu
nak wat mcm mn dah janji
padahal aku sgt jarang beli masa tak sale tau.huhu

gambar masa beli sweater tak de ye,ni masa papa dia tgh beratur nak byr
dorang sibuk tgk2,window shopping katenya.haha

selamba je kan pakai baju tdo g the store.hakhak
ada aku kisah


sale je the store ni kan,tp sweater yg aku nak beli tak sale plak.hukhuk

jom mkn,food court the store
sizzling mee

ni gmbr lunch hari lain,mee hailam bawah pokok

ni gmbr hari lain,budak berdua ni konker note mama tau

bulan 12 cuti skola tapi kena g skola gak,day care katenya,dah mak pak keje nak wat mcm mn kan
tp dorang duduk 2 minggu je kat day care,2 minggu lagi duk kg
tapi byr full.hukhuk.nak wat mcm mn ,dah taska kate byr full byr la kan

taraa hazeera dpt hadiah dr mak ndak,hello kitty mcD


sekian cerita bergambar dari saya,


 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook