26 February 2014

BBQ Land @ Sungai Buloh

hello blog,
dah jom dinner
alang2 mak aku dtg kl masa konvo aku
terus la aku plan nak berbbq bagai
aterr aku tak penah lg buffet bbq ni
so ingat nak book island BBQ steamboat kat shah alam tu
tapi hari rabu aku call utk booking hari sabtu dah penuh!
adoi.pulak daa
pas tu aku google2 la cari steamboat n bbq buffet kat sg buloh je la
jumpa BBQ Land ni
bole la
terus book
owh dekat2 BBQ land ni ada gak Cafe D'Manggis
tapi aku dah book bbq land amik yg ni je la

ha yg penting penah masuk JJCMTV3.haha

aku,laki aku,haziq,hazeera,adik aku no 2 n laki n anak dia,adik aku no 4 n no6 and mak aku
adik aku 3 org  xde kat sini,yg lelaki jaga umah,yg no 7 g umah yg no 3

jom makan

aku rasa kalau pemalas tak seswai makan mcm ni
lebih seswai mkn buffet hotel.hakhak
opss tapi aku tak pemalas,so bole mkn ni,aterr kena masak sendiri kan.huhu

ha ni gambar haziq snap kot

gambar tak byk,letak je la mana yg ada 

puas melantak,mkn aiskrim lak

alamak lupa plak satu kepala berapa
dalam 20++ kot,gitu la
tak mahal pon sebab tempat dia macam kedai kampung2 gitu
sekian

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook