02 February 2014

Dating @ Selayang Mall

hello blog,
anak2 ada blk kg bulan 11
sebab aku nak g kursus kat ulu kinta
tapi kursusnya hari isnin,weekend budak berdua tu xde kat umah
so papa n mama dating berdua la ye
mari ke selayang mall
sebenarnya nak cari brg anak2 jugak
depan selayang mall ni ada maidin selayang gak
masuk jugak maidin

ni ha kedainya nak beli patung hello kitty hazeera
mmg ada kat sini
tapi kedai kat luar selayang mall sebaris courts mammonts tu lagi murah
so beli kat kedai luar selayang mall

dalam selayang mall

kedai2

dinner @ JM beriani
kalau en adam nak dinner kat sini je la,padahal byk je lagi kedai lain
antara kedai makan @ selayang mall:
*Ayam Penyet Best
*McD
*KFC
*Nyonya Best
*PapaRich
*Jonny's
*Sushi King
*Chatime
*SecretRecipe
*Subway
*PizzaHut(luar selayang mall)

alahai puding caramel
indah rupa di tepi dinding je.huhu
rupa sebenar out


air buah lupa nama n bandung soda

kwsan sekitar

lapar nmpk

tak ramai org

aku mkn mee bandung

taraa ni la hello kitty untuk hazeera
hadiah sempena duduk kg mama g kursus

ni plak utk haziq


kete petron tu yg 1st
pas tu beli gak cukupkan 5
awal2 je dorang beria main
pas tu buat hiasan je
peh dh byk menan anak aku
masa nak pindah aku ada buang 3 plastik menan yg buruk2.
tapi dorang tak tahu.huhu

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook