11 July 2011

#'Model' kanak-kanak Stage Cosmetics

hello blog,
stage nak tukar design n packaging make up make up nya
so diorang nak kasi clear itu barang2 make up
serendah rm12.huhu
so haruslah menjajo cari stage ye
haha.dah la kat klang valley ada 3 je
pavillion,midvalley n tropicana city mall
owh dah abis pun clerance sale nya
dapatlah grab 2-3 make up.huhu
banyak dah abis stock la
owh gambar masa memilih make up tiada
yang ada gambar haziq dan hazeera menunggu..
di stage tropicana

gaya haziq menunggu
*ngade2 nak cari kete mainan,gaya boring kat kedai make up

hazeera memerhati kawasan sekeliling
*hijau pink.hentam saja la labu

tengok tu haziq

suasana di bawah tropicana


owh naseb baik masa tu tak ramai orang
grab grab dan terus balik
owh gambar barang make up nya daku tak snap la pulak
tapi best jugak pakai stage ni
huhu


nota kaki:thanks to adik aku yang layankan kerenah kakak dia kesana kemari.aterr encik adam keje

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook