22 July 2011

#Kenapa tak pimpin tangan anak?

hello blog,
owh ini cerita pagi tadi
aku beli kuih untuk haziq sarapan
biasala mama yang tak sempat buat sarapan atau malas.huhu
lepas beli kuih tu nak balik umah
ada sorang ibu pregnant ni beli sarapan jugak
bawa sorang anak,aku rasa setahun lebih kot
tapi macam lebih kecik dari hazeera.budaknya kecik lagi tapi dah pandai jalan
tapi..
kenapa ibu pregnant tu tak pimpin tangan anak dia?ayoyo..
haziq yang 3 tahun pun aku pimpin tangan tau
dah la jalan dekat pak guard,kete kuar masuk
ye la masa tu tak de kete
tapi buatnya tibe2 kete datang nak masuk macam mana?
adoi..
pelik aku..
pelik..
kenapa dia tak pimpin tangan anak dia?
budak tu kecik lagi weh
kalau dah besar panjang tu lain cerita la...
entahlah..
tak kan la pregnant sampai tak larat pimpin tangan anak kot..
emmm..
kesimpulannya:jagalah keselamatan anak2 ye..


nota kaki:bebelan pagi aku yang bosan tak de mood.huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook