21 July 2011

#First Time Painting

hello blog,
mari lihat gambar haziq dan hazeera
main colour air


haziq kaler ben10

hazeera kaler garlfield

haziq kusyuk,hazeera banyak main n sepah je

thanks to mak usu dan mak tam kerana memberi kaler air bancho itu
sebenarnya aku yang amik,diorang tak guna lagi
dan nanti balik kampung dapat lagi.huhu
owh bekas kaler air tu baru beli,gambar first time painting tak pakai bekas le.hehe
gambar ben10 dan garlfield pun mak su diorang bagi
mentang2 la ada 2 anak sedara je,



nota kaki:gambar tak banyak sebab kena monitor diorang lebih,tak boleh pegang hp

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook