12 July 2011

#Kiddos Ride...again!

hello blog,
haziq yang sangat obses kereta
maybe gen bapanya
kadang2 dua-dua mengadap youtube tengok kereta
owh setiap kali ke shopping mall dia akan tanya
"ada kete tak"
kete betul banyak dia dah kenal
especially nissan sentra,waja,myvi n viva elite
ayoyo..
owh jom cite pasal Kiddos Ride
haziq dah banyak kali naik kete kiddos ride ni
eh banyak kali ke
tak la banyak sangat,tapi adalah lebih 5 kali
selalu g kat ioi,sekarang ada kat carefour puchong
ayoyo carefour puchong tu dah la dekat je
ayoyo haziq,hari tu naik dua round
hoho kalau setiap kali 2 round boleh kopak ni.huhu

yeay kiddos ride baru,kete baru
*lebih best dari ioi


hazeera relax berkereta pink


dah naik kete,terjah motor pulak
RM5x2=RM10 ok!

ni susah gile nak jaga sebab kena 'drive' sendiri
macam bawa motor betul la kot,kena tekan2,
dah la tak de lesen takut aku buat2 dia terlanggar kedai keliling


gambar sempat amik skit2 je
sebab lebih kepada nak jaga si haziq ni
sekali dia ajak pergi carefour lagi daa
kali kedua pergi dia naik yang tak de remote control
kena tekan pedal sendiri
berpeluh aku nak jaga sampai tak snap gambar langsung
eh eh kalu seminggu sepluh henggat tak boleh jadi ni
sebulan sekali boleh la ye
ingat nak beli kete ni sebijik tapi sebijik tak cukup nanti gaduh
lagipun umah kecik,so tak seswai
lagipun nanti diorang dah besar macam membaziq pulak
pernah jugak nampak ada kiddos ride ni kat tropicana city mall
5 minit RM3,
10 minit RM5,


nota kaki:bila diorang nak boring ni.huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook