29 September 2010

. : Basikal raya haziq : .

hello blog,
hari rabu yang mendung.adoi
saya suka matahari di waktu pagi.huhu
keluarlah dikau sang matahari
hai bila  la si haziq ni nak tido*tengahari kot.huhu
jom cerita tulis2 taip2 pasal basikal raya haziq
taraa...

~cara lain bermain basikal.huhu~

basikal biru..pilih warna biru sebab dua-dua anak pun boleh guna.*ada basikal pink kat kedai tu.huhu
membelikan basikal adalah menambah kerjaku di mana aku kena tolak basikal dia.adoi.huhu
hazeera juga boleh join duk belakang*lum snap gambar mereka berdua di atas basikal.
tengoklah yang ni aksi dua beradik main basikal terbalik

~hazeera nak join sekali~

~amboi2 sukanya~

~memang nak snap gaya pakai kopiah n berbasikal~

antara perkara menarik masa haziq main basikal:
-dia berenti,turun dari basikal n tekan2 dinding buat gaya papa dia isi minyak kat petronas.haha
*haziq haziq basikal tak guna minyak la
-kadang2 dia letak basikal dia pas tu cakap "parking"
-hazeera ada hati nak naik basikal tu sendiri
itu sahaja cerita haziq dan basikal barunya.
terima kasih nenek belikan
sekian,





nota kaki:macam nak belikan kete kecik yang macam kat umah mak aku tu pulak.huhu

2 comments:

ღnFashyaღ said...

fidah, ko kene tag.tq

mrs adam said...

owh fashya tq tag,tapi xsempat buat.laptop baru ok hari ni

Related Posts with Thumbnails

Photobook