23 September 2010

. : "My Raya Moments" : .

Hello pembaca blog,
hari ni saya nak join contest anjuran Eyriqazz.com.
emm haruslah join,dah penganjur utama iaitu eyriqazz.com komen kat blog ni ajak join contest dia
*malu blogger femes eyriqazz baca dan komen blog picisanku*blushing*blushing*ai kan pemalu*huhu*
My Raya Moments...so hari ni saya nak cerita kisah raya 2010 family saya...opss bukanlah bercerita sangat,cuma share gambar sambil bercerita pendek..


~satu2nya gambar yang anak2 tengok kamera dengan proper,sangat susah nak snap!
dua anak dua kerenah!~


~hazeera yang menangis kerana dipakaikan tudung.nenek memegang hazeera dengan tangan bersarung cincin raya.cincin raya ok,bukan cincin tunang atau cincin kahwin kerana nenek hazeera ibu tunggal ok~


~gambar haziq berkopiah dengan basikal raya yang di sponsor oleh neneknya.gambar haziq berkopiah susah nak dapat!kena puji "nsem..nsem.."baru dia nak pakai!basikal raya sama warna dengan baju raya~


~gambar anak2 duduk.pun sempat snap satu je.hazeera memakai subang raya bentuk "H" juga neneknya juga belikan...alhamdulillah..almaklumlah mak saya iaitu nenek hazeera baru ada dua cucu,so semua pun nak belikan diorang hadiah.lalalala~

ok abislah cerita My Raya Moments,jom sama2 kita vote eyriqazz dalam MySelangor Story Contest
 My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , Viruspadu, LittleKidsPhotography, Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.Com (RM150)


 Syarat2 contest:
1)Entry "My Raya Moments" ---->DONE
2) Sharekan Permalink Contest ini di Wall Facebook Anda ---->DONE 
3) Di entry anda , jangan lupa linkkan permalink Contest ini ---->DONE
4) Vote Eyriqazz for MySelangor Story Contest [ klik here ] . Blog Voting : 28th September to – 31st October 2010 ( akan diupdatekan linknya later) ---->DONE
5) Sertakan sekali ayat ini, My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , Viruspadu, LittleKidsPhotography, Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.Com (RM150)
---->DONE
6) Last but not least, komen di entry ini beserta Permalink Of Your Entry---->DONE
7) Tarikh Tutup Contest Ini adalah Pada 31 Oktober 2010

sekian penyertaan contest dari saya,


nota kaki:jom tekan like dan komen kat gambar2 saya di FB eyriqazz

4 comments:

Eyriqazz said...

thanks joining contest..dah diuploadkan di facebook..blela suruh rakan2 like kan...oh ya,jgn lupa vote for me juga utk MySelangorStory :

http://www.myselangorstory.com/preview-first-day-at-myselangorstory-journey/

mrs adam said...

ok.dah vote dah entry eyriqazz for myselangorstory tu

~ ReD ~ said...

good luck :)

Pengaruh Wrestling Terhadap Kanak-Kanak Bawah Umur Versi 1.5SG

mrs adam said...

thank you ~ReD~

Related Posts with Thumbnails

Photobook