01 September 2010

. : Virus Tudung : .

hello blog,
salam 1 september
selamat hari jadi ke 12 kepada fariha bt sapuan
semoga semakin matured bukannye makin gemok.huhu
*fariha adalah mak tam haziq n hazeera


~setiap masa adalah waktu bermain.lalala~

alkisah encik adam kate shopping baju raya anak2 pada hari semalam
di mana nak shopping?setelah fikir saya decide di jalan TAR tapi encik adam nak kat Shah Alam
saya suka jalan TAR sebab banyak pilihan,tapi encik adam nak kat shah alam sbb dia kate jalan tar crowded
dan lagi satu dia wat alasan ada jalan ditutup sebab sambutan kemerdekaan kat dataran merdeka.aceceh banyaklah jalan ditutup!kan sambutan kemerdekaan kat stadium bukit jalil..lalalala.*nasib baik aku tak kena tipu.huhu
disebabkan sayangkan isteri encik adam pun bawa la kami semua walau ape pun alasannye.aku tak terima.lalalala
jalan tar tetap jalan tar.hahaha.*tq encik adam sebab bawa beli barang kat sana*---best!!!---
semalam shopping sgt best!banyak pilihan dengan harga yg berpatutan!
*aku dah jadi jakun ngan jalan tar sebab dah jarang g-anak kecik susah-tak macam masa student dulu-setiap minggu pegi-so dulu2 tak heran-hahaha*
dan kesannye sekarang aku dah terkena jangkitan virus tudung!huhu.sangat geram ngan tudung2 kat jalan tar
*rasa nak beli banyak2!hahaha.tapi tak leh lama2 sebab bawa anak -haziq yang berlari kesana kemari-hazeera yang panas dalam baby carrier*
emm...nanti nak ajak encik adam lagi.mybe lepas raye ke.lalalala.nak tambah koleksi tudung sbb sekarang dah terkena virus tudung.hahahaha
sangat suka ngan Tudung Nur Kasih.warna2 semua aku suka.harga pun murah.wah bestnye.
tiada gambar semasa di jalan tar sebab fokus nak shopping bukan bergambar
tapi susah juga la shopping ngan anak kecik ni.nak wat macam mana rempuh je la.dugaan..
yang pasti shopping kat jalan tar best!dan nak pergi lagi nanti
*bestnye kalau g sana setiap minggu.huhu*
lepas shopping sempat jalan2(dalam kereta) di sekitar pasar ramadhan kampung baru
dulu masa student beli makanan kat situ,sekarang jalan2 ngan anak2 pulak.huhu
sekejapnye masa berlalu!masa round2 kat pasar ramadhan tu lum sesak lagi sebab baru kul 4.haha.
pas tu terus balik.semalam tol percuma
terima kasih encik adam sebab dukung hazeera (dalam baby carrier) untuk membenarkan mamanya bershopping.lalalala
sekian dari yang yang terkena jangkitan virus tudung,


nota kaki:bazar ramadhan ke pasar ramadhan?mana satu betul?ke dua-dua betul?huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook