27 October 2015

Kea Farm dan Cameron Lavender Garden

hello blog,
so lepas semalam dah survey
kami telah membuat kesimpulan bahawa kea farm paling murah
so jom kita
semua benda beli
-jambu jeruk
-limau(yg warna merah isi dia tu)
-sayur2an
-keledek(dpt free)
-kotak pensel CH
-madu
-dried strawberi
-coklat
-gula2(dpt free)
-ubi warna ungu tu(keledek ungu kot)
(atas ni semua beli kat kea farm)

bergambar depan kedai

pilih2

senang kata macam2 la beli kat CH ni
ok jom balik
sebelum balik singgah lavender garden jap


tapi singgah luar je

amik gambar

hazeera

butterfly garden pon kami ada singgah
tapi parking depan je
sebab waktu suntuk tak berbaloi nak masuk
kalau masuk(dah la berbayar) tapi kejap je rugi je kan
so next time je la ye hazeera
lavender ni pon kalau cukup masa baru leh masuk
sebab waktu suntuk kita amik gambar kat luar je la.huu

balik lalu tapah,pon ada ladang teh bharat sebelah sini

konon singgah ladang teh ni sebab haziq nak g tandas
tapi tak jadi plak
owh la otw balik tu
singgah beli petai ngan orang asli kat tepi jalan
rm10 jugak petai tu
ok,abis sudah
babai CH
lain kali bertemu lagi
*best la CH

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook