27 May 2014

Hyderabad Recipe's @ Plaza Dataran Merdeka

hello blog,
beli kupon sbb mcm murah je
2 set nasi arab rm28
ingat nak dinner
mcm hadramawt dulu
tapi hyderabad yg kat plaza dataran merdeka ni tutup kul 7
emm nak wat macam mana.dh beli kan
so lunch la kita






ni ha set nasi yg kalau tak beli kupon mahal no harganya
yg putih bulat tu dessert arab-lupa-nama

hujung skali warna coklat dekat watermark tu dessert arab yg-rasa-pelik-tekak-melayu-tak-masuk

roti nan

ni la hidangan yg bernilai rm28 klu beli kupon
klu tak beli kupon bapak mahal harga dia

mango jus

haziq snap plak gambar aku tgk bil air berapa kena bayar

alkisah mknn beli ada kupon
air kena la beli
air kosong rm0.50
mango jus rm10,watermelon juice rm8,teh o rm2.00
gitu la harganya
emm..rasa makanan ok..
tapi restorannya plain sgt,tak ekslusif sgt,tak seswai ngan harga mknn yg mahal
patut kalau kedai biasa2 harga mknn patut biasa2 jugak
klu kedai vogeh harga mknn vogeh jugak takpela sbb kita tahu dia letak harga mahal nak cover deco2 kedai dia tu.haha
emm..rasanya tak minat nak cuba lagi,klu hadramawt yg dinner tu aku suka la
eksklusif skit tmptnya
 

4 comments:

AnneRaini said...

setuju..tmpt mkn biasa2 harga kena biasa2 gak... hadramawt xpernha try lg.

Normi Nieza said...

sdapnya makanan tu..:)

mrs adam said...

anne,
tahu xpe

mrs adam said...

normi,
bolela sedap,mknn arab katekan.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook