22 May 2014

Mari belajar solat

hello blog,
letak gambar anak2 lagi
blog aku ni mmg penuh cite dorang je.huhu


haziq solat,hazeera tgk2 buku solat

hazeera solat lepas haziq,tp masa ni aku tak snap gmbr zeera
alkisah nk snap smbil mengajar kan susah,ni dpt snap curi2 je ni
klu dorang tgk aku pegang hp abisla dorang tak sambung solat

makan zeera makan
*tgk tu hazeera amik pisau buat mkn,patutnya amik sudu n garfu kan,ni dia amik pisau ikea tu

haziq.nasi goreng je la dorang suka

haziq dah pandai baca!alhamdulillah

dia nak baca buku cerita sendiri


sekarang si haziq tahun baca n eja
abis segala papan tanda dia baca sepanjang perjalanan
subtitle tv pon dia try baca
pas tu tgh main pon dia eja barang2 mainan dia
ok la tu,dia eja2 baca tu masuk gak kat hazeera
ni la untungnya anak rapat.huhu
alhamdulillah haziq da boleh baca before umur dia genap 6 tahun
mama so proud of you haziq!
 

4 comments:

AnneRaini said...

baguskan. kasyah pun dah sibuk nak solat sbb dah belajar kat sekolah. Alhamdulillah die dah boleh baca perkataan suku kata terbuka...

Normi Nieza said...

rajinnya diornag..:)

mrs adam said...

anne,
anak awak dh makin besar.hihi

mrs adam said...

normi,
rajin la sgt.hihihi

Related Posts with Thumbnails

Photobook