28 April 2017

Texas Chicken @ Star Avenue Subang Bestari

hello blog,
nak makan texas chicken lagi
ala dia mcm kfc jugak
tapi sbb nak texas chicken jom kita g star avenue lagi




dah alang2 g star avenue g beli brg dapur kat giant sekali
yg aku nmpk star avenue ni yg best ialah texas chicken,giant,guardian,big apple
ada lagi la yg aku tak masuk lagi
tapi kedai2 kat atas tu lum penuh


 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook