24 April 2017

Climb up,stream out @ Skytrex Shah Alam

hello blog,
lagi aktiviti kesukeb
sebenarnya aku ni penakut nak join skytrex ni
tapi ajk yg incharge program ni bgtau ada kosong,sbb ada yg bg nama x dpt join
join free je,kebetulan masa dorang wat skytrex ni iouls free tak de aktiviti,so why not try.huhu
hello skytex ni berbayar,rm55 kot seorang,tp jadi free sbb kelab a.k.a kesukeb yg bayar.
lalalala
layan gambar ye


gambar tak ikut turutan plak.ni selepas dah siap melepasi halangan
tgh tgu tram.muka gembira kan


b4 naik.cuak sebenarnya.tapi tetap senyum.haha



lunch pun ditaja oleh kesukeb.huhu



ha yg ni last sekali
semua sekali 26 halangan



ni kat atas ye,nmpk tak pokok tinggi tau
takut2 nak amik gambar.takut hpjatuh,.haha!

jln kat sini.nama pun sky trex kan.trex di langit gitu

selpie.belakang tu kwn aku

peh byk kali juga kena flying fox
iouls is takut
tapi beranikan diri je
yeay berjaya.bangga sbb diri ini penakut.huhu
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook