25 April 2017

J.Pops baby donut by JCO

hello blog,
hohoi 2 jan juga OT
tghari beli brg dapur, tempah nametag sek anak
ptg blk OT  keluar lagi
kali ni g Kota Damansara plak
semalam g star avenue kat subang bestari ingat ada MR DIY
tp xde mr diy,so kita ke aeon big KD sbb nak g mr diy
the strand pun ada mr diy
lepas aeon big,g giant plak



sempat main kejap je ni kat giant

otw

ni dlm aeon big KD 
owh aeon big KD telah rasmi ditutup pada 28 feb 2017 yg lalu
masa ni 2 jan 2017

ni dlm kedai pet kat aeon big

nmpk tak haziq di belakang




sempat tapau ni je.ceh ye la tu padahal ada beli sushi aeon big jugak.tapi xde plak dlm gambar

j.pops baby donut yg comel
ada lebih esoknya anak2 bawa bekal g sek
sekian cerita 2 jan 2017
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook