18 April 2017

Konvo Master UPM Oktober 2016

hello blog,
hohoi entry pertama 2017
mood berblog ke laut
sekarang semua dah beralih ke fb and ig
tp iuols tak la update semua cite ke fb and ig
rasa sayang plak blog ni
selagi blogspot masih free meh kita update.*klu rajin
so ni nak letak gambar2 konvo pada bulan oktober 2016 yg lalu
harap maklum ,lps ni iouls update cite start bln 10 2016,sbb hari tu last cite sept 2016.huhu




dgn kawan2 1 kos,1 kelas,ni sebahagian je bkn semua


selpie dgn ustaz hariri kwn sekelas
ustaz hariri ni kan glamer selalu masuk tv.huhu

anak2, dan anak sedara tgu mama konvo di masjid
mak and adik ke6 aku yg masuk dewan konvo

haziq nak g mana tu



kat tapak pesta konvo

dpt bunga.adik ke3 bg.tq3

selpie ngan laki.huhu

selpie ngan adik ke6

melawat tapak pesta konvo

tgk rusa

selpie ngan kwn obersi,almaklum iouls lambat masuk dewan,terpisah ngan kawan kelas.huhu

taraa dah jumpa kawan sekelas

selpie ngan mak




dinner @ bangi,nama kedai kiensara kitchen







shell out uols,thanks adik2 yg belanja,yg dtg konvo
yg tak dtg adik no2 sbb dlm pantang,yg no 7 sbb exam

nah bergambar dgn bunga konvo mama

alhamdulillah selesai master
next phd tak tahu la bila
nak tgu biasiswa entah bila dpt.huhkhuk

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook