19 April 2017

SR, Kolam Presint 11 Putrajaya,Nasi Wow Kaw Kaw Sg Buloh

hello blog,
gambar random
cerita biasa

makan kek

SR ada offer masa ni

spegetti oglio olio versi aku.huhu

selamat tinggal motor
mama jual motor ni sbb anak2 dah tak guna,masih elok ,sayang klu tersadai je

masa tu mama kena g upm amik jubah konvo,alang2 dr sg buloh dh ke serdang,lajak ke putrajaya
mandi kolam lagi,sbb hari yg sparring tu anak2 mcm tak puas mandi kolam.so mandi lagi la
masuk rm1 je

mkn kat cafe situ

suasana cafe,tp kitorang mkn bekal.haha.xbeli kat situ pun

selpie jap

bakar kambing,kat umah masa ni


ni ha nasi wow kaw kaw

bole la sedap.tp tak de la rasa nk mkn selalu,sebab sedap yg biasa je,xde luar biasa pun
ni review jujur dari ku ye.harga bole tahan,ayam x besar.lebih rela masak sendiri kot.huhu
aku dh mkn nasi wow kaw2 ni beberapa kali,sekali je beli sendiri
yg lain org belanja,jamuan puspanita,jamuan kolej.gitu la ceritanya

ni ha banner progam khatan ,haziq join yg ni ler.free uols

masakan sendiri,3 rasa.ikan ape iouls lupa daa

ni ha main badminton.biasala kelab iouls kan aktif.huhu

sekian
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook