02 May 2015

Taekwando dan Badminton @ Weekend

hello blog,
letak gambar aktiviti weekend anak2

taekwando @ S.K merbau Sempah

Badminton @ Tropicana Badminton,TSB

la sorang ni merajuk plak

beria tak

coach yg vuncit.haha!

opss dah ok plak

tapi zeera berlatih luar court la

nk g taekwando,ni gambar bulan mac,now dah tali pinggang hijau 1
setiap 3 bulan ada ujian,klu ok trus tukar tali pinggang

hazeera masih putih,baru join
bulan 6 ujian

haziq n hazeera

ni masa ujian

yg ni masa latihan kat dewan meranti lak

letak gambar ber2 sekali sekala.huhu


taekwando ni sebenarnya kat dewan kuarters tu ha
hantar jln kaki je
tapi kalau free boleh la hantar kat merbau sempah,atau kuang atau bandar baru
cover2 yg tak dtg masa blk kg tu ha
byrn tetap sama
owh yg badminton tu sejam rm8 kat tropicana badminton(happy hour kul 6ptg-12tgh mlm hari ahad)
klu tak happy hour tak plak harganya berapa.huhu
owh rm8 b4 gst,lps 1 april harganya jadi rm10 daa
dia naikkan harga,klu rm8 +6%gst baru rm8.48 sen kot!ni trus rm10.sabo je lah!
gitu la peniaga2 mengambil kesempatan dgn gst ni!
sekian

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook