03 May 2015

Check in @ Rumah Peranginan Persekutuan Port Dickson

hello blog,
sebenarnya secara tak sengaja nak g PD ni
sebab aku saje2 bukak website rumah peranginan tu ha
tup2 ada kosong,rm46 je kot
trus la book.huhu
chop ni harga biasa rm500 klu diskaun pon rm400+,bole gak dpt rm350.huhu(aku check website puteri beach resort)
tapi sebab aku tempah RPP,dpt ler rm46.
chop aku tempah RPP blok lama rm46,tapi bila check in dia bagi blok baru sebab blok baru masih ada kosong
apakah?huhu.itu namanya rezeki
rezeki dpt apartment 3 bilik

bilik 1

nmpk dari atas bilik


ruang tamu

ada tv,tp rosak>adoi

snap lagi

bilik 2

bilik 3

snap dari balkoni


tu ha balkoninya,nmpk tepi pantai,angin sepoi2 bahasa










RPP PD ini ialah puteri beach resort ye
RPP langkawi pon best,kwn aku dah g
tapi lps ni target RPP cameron,tapi asik je penuh
byk lagi cite PD ni.huhu
 

2 comments:

See Chin Liow said...

Nak tanya, apartment 3 bilik ni ada lif tak?
dapur memang tidak dibenarkan masak ke?

mrs adam said...

@see chin liow
ada lif,
kabinet dapur ada,tp dapur xde,klu ada brg sendiri boleh je masak

Related Posts with Thumbnails

Photobook